Træterrasse bygges for private og erhverv

Få en fast siddeplads i haven

En træterrasse er en perfekt tilføjelse i haven for langt de fleste husejere, men også for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere eller kunder et sted, hvor de kan sidde udenfor og nyde det gode vejr. Terrassen fungerer som samlingspunkt for hele familien, og det er her, du altid har et sted, hvor du kan sætte dig ud for at slappe af, eller hvor du kan holde udendørsarrangementer i sommerhalvåret for familie eller venner.

Hos CHM-Byg har vi stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, og vi bygger både terrasser i træ for private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Vi holder selv til i Mørke, og vi varetager derfor opgaver for vores kunder på hele Djursland, men vi kører også gerne til Hadsten, Randers og omegn for at bygge din kommende træterrasse.

Vi lægger vægt på kvalitet, god service og ikke mindst din tilfredshed

Vi lever af at have tilfredse kunder, og derfor er det altafgørende for os, at du også bliver tilfreds med din nye træterrasse. For at sikre os din tilfredshed lytter vi grundigt til dine ønsker og behov, og sammen finder vi den løsning, der på bedste vis matcher. Herefter bygger vi din nye terrasse i høj kvalitet, så den kan holde i de næste mange år, og vi sørger altid for at overholde vores aftaler. Hos os kan du altid regne med, at en aftale er en aftale.

Hvad koster en træterrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at bygge en ny træterrasse. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Om området er klargjort til, at vi kan gå i gang med arbejdet, eller om vi for eksempel først skal fjerne en gammel terrasse
  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilken form og højde terrassen skal have
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind
  • ​Om vi skal bygge gelænder, trappe eller lignende.

Byg en træterrasse sammen med os

Vi hjælper dig gerne med at sikre en professionel lægning af træterrasse til en billig pris i forhold til kvaliteten. Kontakt os derfor gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

CHM-Byg ApS

Lemmervej 10, 8544 Mørke

Klik her for rutevejledning

CVR: 40815074

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 70 45 36

E-mail: chm@chmbyg.dk

Læs cookiedeklaration

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket