Renovering af hus der imødekommer dine ønsker og behov

Indvendig og udvendig husrenovering

Trænger dit hus til en indvendig eller udvendig istandsættelse og renovering, eller er det måske en totalrenovering af hus, som du går og drømmer om? Hos CHM-Byg har vi stor erfaring inden for forskellige former for renovering af hus, og vi står derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp fra en tømrer.

Vi tilbyder renovering af hus i vores eget lokalområde i Mørke og på hele det øvrige Djursland, men vi kører for eksempel også gerne til Hadsten, Randers og andre nærliggende byer.

3 fordele ved at lade os udføre arbejdet

Når du vælger at lade os stå for din husrenovering, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 konkrete fordele:

  1. ​Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde i høj kvalitet
  2. ​Vi overholder altid vores indgåede aftaler
  3. ​Vi lever af at have tilfredse kunder, og vi prioriterer derfor at leve op til dine ønsker og behov

Herudover har vi mulighed for at varetage din kommende renovering af hus i en hovedentreprise, hvis der er behov for det i forhold til renoveringens kompleksitet og omfang. Vi tilbyder både indvendig og udvendig renovering af hus, opbygning af træterrasse, udskiftning af vinduer og meget andet tømrerarbejde.

Hvad koster renovering af hus?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at renovere et hus. Vores priser afhænger blandt andet af, hvad det helt konkret er for en renovering, som du kunne tænke dig, og hvor omfattende den er. Herudover afhænger prisen blandt andet også af, hvilke materialer vi skal købe ind, og hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på renoveringsarbejdet.

Kontakt os og få beregnet en specifik pris på dit renoveringsprojekt

Hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din kommende renovering af hus vil komme til at koste dig, så er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

CHM-Byg ApS

Lemmervej 10, 8544 Mørke

Klik her for rutevejledning

CVR: 40815074

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 70 45 36

E-mail: chm@chmbyg.dk

Læs cookiedeklaration

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket